Ekran dotykowy microsoft lumia 535

GASTRO POS jest programem, który daje na dużą i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo prosty organizm na zbycie gastronomicznym bawi się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w sztuce kelnerom oraz tym samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

http://www.polkas.pl/Pl/oferta/pakowarki-prozniowe/1/

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich oraz długotrwałych szkoleń, a bardzo praktyczna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z grubą gamą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie dopiero w niskim, pojedynczym lokalu, ale dodatkowo w budowie gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom i modułom GASTRO POS jest wyjątkowo sprawnym systemem, jaki weźmiemy na rynku. W współzależności od profilu lokalu, czy jest wtedy bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najkorzystniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy kiedy i sukcesie jaki tworzy. W relacji od miejsca, można również ustalić widok opcji tak, by był on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel jest kontakt do całkowitych możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do samych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w każdym elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z systemami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.