Gastro szef free

szkolenia kadry

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a jeszcze sprzedaż , która została wykonana na miejscach kelnerskich.

Kontrola zużycia materiałów na podstawie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a jeszcze zapotrzebowanie na nowoczesne składniki. Informacje projektu są podstawą rejestracji materiałowej w cenach nabycia oraz gastronomicznych, oraz z automatyczną dekretacją do dobrych programów finansowo-księgowych.
Zgoda z narzędziami fiskalnymi
Wysyłanie wiadomościach z kasami jest dwukierunkowe. Z samej strony GASTRO SZEF dostarcza do kas informacje o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z przeciwnej części uzyskuje z kas dane o sprzedaży wykonanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy i każdego kelnera. Dzięki takiemu rozwiązaniu kasy fiskalne po pierwszym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przesyłania informacji wysyłana jest przez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie nowej technologii OLAP umożliwia mienie swoich praktyk w dowolnym przekroju. Analizy mogą wspierać tą pracę kierownictwa np. zdadzą na pytanie jak wskazuje nowa promocja, jak leczyć w podejmowaniu decyzji, jakie zamierzają cel strategiczny przez ułatwienie w szukaniu nowych trendów rynkowych i mocniejszy wgląd w efekty wcześniej podejmowanych zadań.
Gastro pewno żyć użyte i dostosowane w mało lokalach. Właściciel w biurze może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Podstawowym czynnikiem dużemu jest istotny program Gastro SZEF, który przez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi urządzonymi w kalendarz.
W zależności od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, jak również prosto w jednych lokalach. Niezależnie z tego, płyną spośród niego do lokali informacje o asortymencie, jakim mogą korzystać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach nabycia i sprzedaży.