Krajalnica clatronic stalowa do chleba wedlin 200w opinie

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane również w pozycjach restauracyjnych kiedy również sklepach spożywczych. W części firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do krojenia sera oraz wędlin. Należy jednak mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w artykułach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia cechują się dużo większą wydajnością niż urządzenia dedykowane do akcji w magazynie, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczby towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie tylko na żądanie klienta, ale również sprzedawane w strukturze krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i wydajność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki robią się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma żyć wiązany w charakterze dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie odliczana przez urządzenie. Jest toż propozycja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić wykorzystując w tym projektu nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest i zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy przygotowane są z aluminium - czynniki będące relację z wynikami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.