Programy do zarzadzania eksploatacja srodkow transportowych

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tym odpowiednie.

Dla słabych i większych lokali POS znacznie doskonale kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz całych sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, dopasowane do pozycji na pewnej liczbie stanowisk POS. Projekt w przyjemny sposób usprawni prowadzenie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym elementem pracy w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni również na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i stylami, które usprawnią życie każdego lokalu. Granie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.